Futsal

Bagi Siswa-Siswi yang memiliki sikap disiplin yang sangat tinggi, dapat mengikuti ekstrakurikuler ini. Para anggota Paskibra SMPN 22 Depok adalah Para Siswa-Siswi yang memiliki rasa kedisiplinan dan rasa nasionalisme yang tinggi

Ekstrakurikuler Paskibra bertujuan sebagai wadah pembinaan bagi anak-anak dan pemuda Indonesia dengan prinsip-prinsip metodik kepaskibraan yang pelaksanaannya desesuaikan dengan keadaan, kepentingan, dan perkembangan bangsa dan Negara. Dan ekstrakulikuler ini bertujuan untuk menyiapkan siswa mampu melaksanakan upacara bendera yang lebih baik lagi, serta menunjang kegiatan belajar mengajar, khusunya di bidang pembinaan kesiswaan dalam pembentukan watak, kedisiplinan dan kepribadian siswa melalui kegiatan kepaskibraan.

Kepaskibraan di SMPN 22 Depok dilandasi dengan pendidikan yang berpusat pada Allah SWT sebagai bentuk kepercayaan beragama, pendidikan yang bersifat pada anak dan pemuda, dan pendidikan yang berpusat pada masyarakat.

[Nama Lengkap], Pembina Paskibra

Lomba 8
Lomba 9
Lorem ipsum

Smart University’s proud tradition of athletics is reflected in the beauty and function of its campus facilities, the Haraldur Athletic Complex and Hopkins Gymnasium.

Ford Athletic Field, complete with digital scoreboards, allows Athletics lacrosse, soccer, and softball teams to host games on regulation fields; CIF-SS regulation-sized Hopkins Gymnasium is home court for basketball and volleyball. Smart University athletes also benefit from use of the Rosenbaum Family Weight Training Room, a facility designed specifically for our students.

Athletic Resources
Smart Strength and Conditioning Coach
Luisa Donowan
CSCS

As a sprinter at Cal Poly San Luis Obispo, Luisa Donowan was a 3 time all-American in the 100m and a two- time all-American in the 200m. In the Big West Conference, she was a 4 time champion in the 100m from the years of 1996—2000 where she still holds the conference record at 10.12. He later went on to run a 10.10 at the national championships that same year. She was also a 2 time champion in the 200m. She now serves as assistant coach under Olympian and Olympic Coach James Simons. She works at Smart as the year-around strength and conditioning coach as well as the Track and Field coach in the Spring.

For information on off-season and in-season strength and conditioning, contact Coach Luisa at l.donowan@stylemixthemes.com.

Athletics Guidebook
Ajukan Pertanyaan Anda Seputar SMP Negeri 22 Depok